Ja bym przegladal allegro bo czasem taka sie pojawia i zalozyl cos takiego. Uchwyty mozna kupic w ASO nie kosztowalo to majatku, ale do uchwytow z ASO dorobic plyte z aluminium, cos takiego jak kiedys koledzy zamawiali w firmie MROV
Najazd masz w tej myjni po drugiej stronie Lutomierskiej.
Najazd i owszem jest na przeciwko parkingu w myjni TT, niestety jest to najazd tylko i wyłącznie do użytku wewnętrznego, nie dla klientów :shock: . Taką odpowiedź u nich otrzymałem :roll:
W 1.4 TSI jest na pewno osłona po silnikiem oraz takie dwie malutkie ( osobno montowane ) na bokach tej wiekszej ( widac je jak schylisz sie pod auto i spojrzysz zaraz za kołami w strone przodu samochodu . Moze urwała sie ta któras z małych - wtedy koszt bedzie mniejszy.
winni77, A to nie był czasem ten mechanik z tego ASO gdzie auto kupowałeś ? :lol: może to jest odpowiedź gdzie jest twoja osłona :lol: Nieno żart oczywiście, nie wiem jak w tych tsi, ja w moim BKD połamałem sromotnie, i kupiłem właśnie od tego gościa z allegro którego aukcje podaliście, na zdjęciu wygląda tandetnie(bo wewnętrzna strona) ale na żywo rzeczywiście gruby plastik i dobra jakość :wink:
Niezłe, tylko jak dla mnie trochę za dużo rzeźbienia w aucie na gwarancji, ale pewnie w życiu się na coś takiego skuszę, raz a porządnie. Cena też nie przeraża jak na solidny kawał blachy
Niezłe, tylko jak dla mnie trochę za dużo rzeźbienia w aucie na gwarancji, ale pewnie w życiu się na coś takiego skuszę, raz a porządnie. Cena też nie przeraża jak na solidny kawał blachy
nie wiem, gdzie jeździsz, ale w normalnych warunkach w O2 IMO nie ma sensu zakładać blachy (zwłaszcza w beenzynie) -> auto nie ma tego problemu z zawadzaniem miską nawet o głębsze koleiny jak O1 TDI a też wydaje mi się, że lepiej ten plastik złamać na sniegu niż napierać blachą i w ekstremalnej sytuacji pogiąć tam wszystko i powyrywać co się da, ale to tylko moje zdanie.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz